Stir-fry veggie-style med grillost

Mangler du idéer til hurtig og vegetarisk aftensmad? Prøv en veggie stir-fry med den salte, knasende smag fra grillost, der tilfredsstiller alle ganer.

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Tilbered risene efter anvisningen på pakken.

Skyl broccolien og del den i små buketter.

Skyl squashen og skær den i skiver på ca 0,5 cm tykkelse.

Varm en wok eller pande godt op, hak imens ingefær, hvidløg og chili fint.

Hæld sesamolien på wokken når den er varm og tilsæt ovenstående.

Lad det svitse et øjeblik imens grillosten skæres i tern, skru ned hvis wokken er for varm – det skal stege, ikke branke.

Tilsæt først grillosten og lad den stege et par minutter til den er gylden på alle sider, dernæst broccoli og squash og lad det lynstege et par minutter under omrøring.

Tilsæt sukkerærter, limesaft, fiskesauce og friske krydderurter, smag til med salt og server med ris og soyasauce.

 

 

 

Taverna oste – til kolde og varme retter