Sesampaneret grillost med piment-dip

Let opskrift på paneret grillost med en dejlig dip til. Skøn som let og hurtig forret, snack eller som en del af en brunchbuffet eller vegetarisk ret.

Opskriften er udviklet af Thomas Alcayaga, der blogger på Madet Mere.

Fremgangsmåde

Grill de røde pebre i ovnen, til de er helt sorte.

Læg dem i en skål med film og lad dem dampe 10 minutter.

Pil skindet af og skær i mindre stykker.

Kom i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend, til det er en ensartet masse.

Hvis du vil have en mere cremet konsistens, kan der tilføjes en smule salatost/gedeost eller græsk yoghurt.

Skær grillosten i strimler eller skiver og vend dem først i mel, så sammenpisket æg og til sidst sesam.

Steg i olie, til strimlerne er gyldne.

Læg på fedtsugende papir og drys med salt.

Dyp den panerede grillost i peberdippen.

Har du dip til overs, virker den også rigtigt godt i en sandwich.

 

Taverna oste – til kolde og varme retter