Kylling med stegt kartoffelsalat

Kylling med stegt kartoffelsalat er en let opskrift til spontane gæstemiddage og dage med sund aftensmad. Det er kartoffelsalat på en ny måde og som passer perfekt til det lette måltid, og får masser af spændende smag fra salatosten.

 

 

Fremgangsmåde

Skyl og skrub kartoflerne og dup dem tørre.

Vend dem med olie.

Skær pærerne i både og vend dem med kartofler, rosmarinkviste, oliven, salt og peber.

Læg blandingen i en bradepande og steg den i en 200° forvarmet ovn i ca. 35-40 minutter.

Gnid kyllingebrystfileterne med salt og peber og steg dem 5-6 minutter på hver side på en pande.

Rul dem i de hakkede krydderurter og hold dem lune under stanniol.

Skær salatosten i grove stykker og vend dem i de stegte kartofler sammen med persillen.

Server med kylling i tykke skiver anrettet ovenpå den stegte kartoffelsalat.

Taverna oste – til kolde og varme retter